Wijn & Proeven

Wijn & Proeven

Merlotgenoten > Wijn & Proeven

Back To Homepage

`{` FOOD, WINE & CONTENT DESIGN `}`

WIJN: PROEVERIJ, CURSUS OF ADVIES?

 

Ben je wel geïnteresseerd in wijn, maar vind je het moeilijk om door de druiven het bos nog te zien? Of zoek je een gezellige avond met een hapje en een drankje, waarbij je leert wat je eet en drinkt? Ben jij een horeca ondernemer die het personeel extra wil trainen?

Graag help ik ook een handje met de wijnkaart. Of schrijf ik een prachtige review voor je. Heb je mijn teksten op Grapefinds, hét wijnplatform van Nederland, al gezien? Hier combineer ik wijn, content en tekst.

————————————————

Merlotgenoten geeft ook PROEVERIJEN!
We gaan samen stap voor stap proeven wat er in het glas zit, zonder teveel opsmuk, geen overdreven moeilijke wijntermen. Maar wél een basis kennis opbouwen, zodat je straks indruk kan maken met jouw wijn en spijs combinaties. Of zodat jij in een restaurant precies kunt bestellen wat jij zelf lekker vindt. Wil je die kennis nog wat meer uitbreiden?

Dan kan ik ook een (meerdaagse) CURSUS verzorgen!
Zo leer je meer over de wijngebieden, hoe wijn gemaakt wordt (vinificatie), onder welke omstandigheden de druiven zich het prettigst voelen en hoe je zelf de karakters van de wijn kunt combineren met gerechten. En hoe je dat in de praktijk kunt brengen.

Ik geef ook WIJNADVIES.
Ook kan ik advies geven over wijnkeuzes voor feesten en partijen. Hulp bieden bij het samenstellen van menukaarten, vooral binnen de horeca. Maar heb je op een andere manier toch advies nodig over wijnen (en spijs)?

Een wijnbar, een evenement, restaurant, kantoor of festival? Alles kan!

————————————————

Er zijn al mooie proeverijen en cursussen geweest bij o.a.:
Restaurant Merwezicht, Gorinchem
JMW Horecauitzendbureau, Amsterdam/Utrecht
Wijnbar La Caponnière, Gorinchem
Wijnbar VinVin, Utrecht
Fonteyn Festival, Utrecht

————————————————

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend Contact met mij op.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Kom in contact