Over Merlotgenoten

Over Merlotgenoten

Merlotgenoten > Over Merlotgenoten

Back To Homepage

`{` FOOD, WINE & CONTENT DESIGN `}`

Mijn werk is wijn, mijn hobby is dat ook. Evenals schrijven. Laat ik dat dan maar tegelijk doen. Een eigen(aardige) website werd geboren. Over wijn. En de momenten die daar bij horen. Over aanverwante zaken en irrelevante zaken. Wijn is fijn.

Op mijn eigen blog schreef ik mijn bevindingen. Hier rolde meerdere opdrachten uit en fijne samenwerkingen met opdrachtgevers.

EN?

Wat bleek? Tekstschrijven, bloggen en social media bleken mij op het lijf geschreven. Naast mijn liefde en passie voor wijn, begon er een affaire met schrijven.. Na vele columns geschreven te hebben voor onder andere Frisse Mosterd en Explore Utrecht, werkzaam geweest te zijn als editor en social media content geschreven te hebben voor ondernemingen in de horecabranche én daar buiten, is het tijd om Merlotgenoten Freelance aan te bieden.

Een allround content creator, online én offline! Ontdek op deze website wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.

EN VERDER?

Lees mijn blogs onder het genot van een heerlijke glaasje. Graag schrijf ik zelf over mijn ervaringen en belevingen, niet alleen voor opdrachtgevers. Wijn is een passie. Maar ik heb er ook enige opleiding in. Met veel plezier heb ik WSET2 én 3 afgerond. En ben ik in het bezit van het certificaat Sociale Hygiène.

Verder ben ik universitair geschoold, taal- en letterkunde, en heb ik meerdere trainingen gevolgd op het gebied van social media en online communities. Kan ik iets voor jou betekenen als sommelier of op het gebied van social media en content? Of is er een evenement waarbij jij online content nodig hebt of mag ik meedenken met het concept en de organisatie? Neem contact met mij op!

GENOEG OVER MIJ! HOE IS HET MET JOU?

LIEFS, ALICIA

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Kom in contact